Bitcoin overgår Warren Buffett-firmaet Berkshire Hathaway

Bitcoin overgår Warren Buffett-firmaet Berkshire Hathaway etter markedsverdi

Bitcoin kommer nærmere og nærmere $ 30 000-marken og interessen for den øker.

Bitcoin (BTC) har registrert det høyeste transaksjonsvolumet siden begynnelsen av 2018. Data antyder at stadig flere investorer kommer inn i markedet.

Tall fra kjedeanalyseressursen Bitcoin Profit Digital Assets Data viser at det nest største Bitcoin-transaksjonsvolumet ble nådd i desember 2020.

BTC-transaksjonsvolum treffer rekord

Volumet ligger på $ 252,37 milliarder dollar, og i løpet av de siste timene i desember kan tallet øke ytterligere.
Bitcoin-transaksjonsvolum 1-måneders diagram. Kilde: Data om digitale eiendeler

Andre indikatorer, som antall ubehandlede transaksjoner i Bitcoin mempool og nettverkstransaksjonsgebyrer, peker også på økt aktivitet generelt.

Som Cointelegraph rapporterte, er det flere og flere lommebøker med store og små aksjer.

I mellomtiden har Google Trends registrert det høyeste antallet søk på verdensbasis etter begrepet „Bitcoin“ siden februar 2018.

I følge vanlige kilder og erfarne kryptohandlere er årsaken til dette på grunn av oksemarkedet som har fortsatt denne uken. Pr. Pressetid var Bitcoin opp til $ 29 300.

Til 539 milliarder dollar overgikk den største kryptovalutaen markedsverdi for finansgiganten Berkshire Hathaway i går. Administrerende direktør Warren Buffett beskrev Bitcoin en gang som en „rottegift i kvadrat“.

Ether: Fortsatt veldig sterk utvikling

Til tross for 290 prosent vekst siden begynnelsen av året, er Bitcoin dverg i forhold til utviklingen av det største altcoinet, Ether (ETH). Som bekreftet av Digital Assets Data har ETH / USD-paret fått nesten 500 prosent siden 1. januar. Sammenlignet med lavpunktene i mars er trenden enda sterkere.

I en serie tweets på onsdag gjorde Bobby Ong, skaper av prisdata-nettstedet Coingecko, sine spådommer for kryptomarkedet i 2021. Blant de store tokens forventes Ether å registrere høyere transaksjonsgebyrer igjen, men overgår den nåværende høyeste tiden fra 2018.

„ETH vil bryte heltidshøyden på $ 1500, hovedsakelig drevet av DeFi-rommet. Bensinladningene vil skyte i været igjen, og viser problemer med skalerbarhet,“ skrev han.

„Vi vil tilbringe mesteparten av året på å koordinere en skalerbarhetsløsning på andre nivå. Jeg tror ZK Rollup vil få grep mot slutten av året.“

For Bitcoin forutsier Ong en prisutvikling mot 100.000 amerikanske dollar. I tillegg bør det også innføres et børsnotert fond, og den første sentralbanken bør inkludere Bitcoin i beholdningen.