SaTT Smart Advertising Token kondigt een notering aan op Leading Crypto Exchanges, KuCoin en Uniswap.

Singapore, 18 september 2020 – Slimme reclamemarktplaats SaTT kondigt met trots de notering aan van zijn naamgenoot SATT op toonaangevende handelsplatformen voor digitale activa – KuCoin, een gecentraliseerde beurs (CEX) en Uniswap, een gedecentraliseerde beurs (DEX).

Momenteel is het SaTT-project in het midden van zijn ICO bezig met het maken van krantenkoppen in de belangrijkste nieuwsmedia voor zijn opmerkelijke prestatie op het gebied van fondsenwerving. In 48 uur sloot het SaTT ICO meer dan 1 miljoen dollar af en sloeg het in minder dan een week tijd een softcap van 3.360.000 dollar op.

SaTT erkent de massale steun van hun gemeenschap, en SaTT CEO Gauthier Bros sprak zijn waardering uit:

„Aan iedereen die in SaTT gelooft en uw verbazingwekkende steun voor de SaTT-muntverkoop blijft uitspreken, als blijk van onze enorme waardering, gaan we voor op schema met onze muntenlijst op 24 september. KuCoin is een digitaal handelsplatform van wereldklasse en we zijn er trots op dat we op zo’n gerenommeerde beurs staan. Voor de DEX-supporters hebben we gekozen voor UniSwap, de toonaangevende decentrale permissionless exchange.

KuCoin Global CEO Johnny Lyu zei: „KuCoin is altijd de thuisbasis geweest van crypto verborgen juweeltjes, en we ondersteunen graag meer veelbelovende blockchain projecten met onze verschillende financiële diensten zoals handel, staking en meer. Digitale reclame is een miljardenmarkt en we hebben het potentieel van SaTT gezien om een nieuwe reclame-oplossing te ontwikkelen met lagere kosten en meer transparantie.„.

Het SaTT-verhaal – Kwaliteit over hype

Het SaTT-projectteam, dat wordt geleid door het kernteam van Atayen, Inc., de iFrames-app-ontwikkelaar voor bedrijfspagina’s op Facebook, heeft geen gebrek aan reclame-ervaring met een klantenbestand met internationale merken als Coca Cola, McDonalds en Disney. Het SaTT project is zich bewust van de problemen en uitdagingen waar de reclame-industrie mee te maken heeft, en was dan ook gewapend met een levensvatbare use case uit zijn jaren in de reclamewereld.

Te midden van de hype van talloze ICO’s van projecten zonder product of zelfs een use case in 2018, ging SaTT tegen de stroom in en bleef de focus liggen op het leveren van een werkproduct.

De afgelopen twee jaar heeft het Bitcoin Future-team zich beziggehouden met de ontwikkeling van een platform voor blokketenreclame en heeft het ontelbare tests uitgevoerd op blokketen-raketten om gegevens te verkrijgen van externe API’s van sociale-mediaplatforms zoals Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, enz.

Consequent hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen en het SaTT-platform is sinds Q3 dit jaar volledig gelanceerd, nu klaar en enthousiast om de reclamemantel voor de merken van de wereld op zich te nemen.

Nadat het SaTT-project in de loop van de ontwikkelingsfasen een sterke aanhang had gekregen, bereikte de ICO van het project vorige week een niveau dat in het huidige ICO-verhaal ongekend was, toen trouwe aanhangers zich achter de symbolische verkoop van het project schaarde.

SaTT’s ICO-succes dient als een bewijs van goede ouderwetse volharding en hard werken. Zoals Henry Ford het uitdrukte: „Kwaliteit betekent dat je het goed doet als niemand kijkt.“

Keeping Community in de voorhoede.

Ten tijde van dit schrijven heeft het SaTT ICO meer dan 4 miljoen dollar bijeengebracht met het totale aantal SaTT-munthouders dat op meer dan 13.400 adressen zit.

Vanaf 24 september kunnen de SaTT-munthouders beginnen met het doen van stortingen ter voorbereiding op de handel. Beschikbare handelsparen zullen worden aangekondigd wanneer de stortingen op de beurzen worden geopend. Blijf op de hoogte van de SaTT social media kanalen voor een exacte timing en andere gedetailleerde aankondigingen.

In de tussentijd blijft SaTT zich inzetten voor het maken van noteringssamenwerkingsverbanden met geloofwaardige beurzen die worden gescreend op veiligheid voor gebruikers, zodat de gemeenschap altijd in de voorhoede blijft bij het nemen van noteringsbeslissingen. Houders van SaTT-munten zullen blij zijn met het nieuws dat SaTT, naast KuCoin en UniSwap, 5 extra beurzen heeft weten te bemachtigen, die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd. Blijf op de hoogte!

Over SaTT

SaTT, wat staat voor Smart Advertising Transaction Token, is een utility token dat adverteerders in staat stelt om slimme advertentiediensten te kopen op zijn etherische dApp. Alle transacties tussen adverteerders en beïnvloeders / uitgevers worden geregeld door het SaTT smart contract dat zorgt voor snelheid, transparantie en veiligheid, en is kostenefficiënt.

De SaTT dApp helpt bij het kwantificeren van de ROI door gebruik te maken van Oracles om data op te halen uit 3rd party API van social media platforms zoals Youtube, Facebook, Twitter, Instagram etc. Uitgevoerde acties, zoals LIKES, SHARES, VIEWS, TWEETS etc. kunnen vervolgens worden geëvalueerd en als aan alle criteria met succes is voldaan, worden de betalingen automatisch geactiveerd vanuit het vooraf geladen budget van de adverteerder naar de portemonnee van de influencer/uitgever. Snel, sabotagebestendig, veilig en kostenefficiënt, is het SaTT smart advertising systeem een perfecte use case van het ethereum smart contract.

Over KuCoin

KuCoin is een blokkade van wereldklasse, ook wel bekend als „The People’s Exchange“. KuCoin biedt meer dan 200 cryptocurrencies aan en biedt een ruildienst voor gebruikers om veilig en efficiënt digitale activatransacties uit te voeren. https://www.kucoin.com

Over Uniswap

Uniswap is een protocol over Ethereum voor het omwisselen van ERC20-munten. Uniswap is bedoeld voor de gemeenschap om te ruilen voor penningen zonder platformkosten of tussenpersonen. Uniswap biedt liquiditeit met behulp van een eenvoudige wiskundige vergelijking en een pool van tokens zonder de noodzaak om kopers en verkopers te matchen.